Який сорт столового буряка солодкий?
Богема – відноситься до столових сортів буряка. Дуже солодка та соковита м'якоть. Кеш
Який сорт столового буряка найкращий?
«Бона» – високоврожайний ранньостиглий сорт буряка, добре зберігається, його використовують як у сирому вигляді, так і в переробці; «Каррилон» – середньоранній сорт буряка, росте пучками, не вимагає проріджування, добре зберігається взимку; «Незрівнянний» – великоплідні буряки раннього терміну дозрівання. Кеш
Як вибрати солодкий буряк?
Каже, що вибираючи буряк, необхідно провести по шкірці: якщо овоч дуже темного кольору — буде або дуже солодкий, або солодкуватий. А ось яскраво-червоний плід — не такий солодкий. Найсмачніший — буряк середнього розміру. Молодий буряк корисно їсти й сирим, радить дієтолог.
Кращі сорти буряка столового – фото, опис, відео та відгуки
Пізній високоврожайний сорт столового буряку для зберігання, перероблення та вживання у свіжому вигляді. Рослина потужна, формує однорідний і якісний урожай. Період вегетації триває 120-130 днів. Коренеплоди округлої форми, однорідні за розміром, з гладкою шкіркою, масою 250-400 …