Як засолити патисони на зиму?
Залийте киплячим розсолом патисони, і прикрийте їх кришками. Зазвичай для засолювання заливають овочі холодним розсолом, але тут потрібен окріп, щоб розм'якшити шкірку патисонів. Не закупорюйте банки, а просто прикрийте і поставте на 3-4 дні в тепле і темне місце. Цього часу достатньо, щоб патисони просолилися. Кеш
Як смачно маринувати патисони?
На 10 літрових банок для заливки потрібно: 3,5 л води, 500-600 мл оцту (6%), 300 г кухонної солі. 3 літрові банки з овочами потрібно стерилізувати в межах 25 хвилин і закатати. Мариновані патисони чудово зберігаються. Їх можна подавати як самостійну закуску або додати в салат, попередньо нарізавши.
Скільки часу стерилізувати Патісони?
Банки стерилізувати по 5-10 хвилин кожну. Кришки теж – 5 хвилин. Патисони добре помити, нарізати на шматки (якщо великі).
Как солить патиссоны на зиму – рецепты быстрой засолки, заг…