Що робити з грушею?
Груші можна додавати у свіжому вигляді в салати, піцу, поєднувати з хамоном, а також запікати з м'ясом, готувати на грилі, варити варення й джем.
Що можна зробити з груш на зиму?
Що приготувати з груш на зиму: ТОП-5 рецептів незвичайних…
- Грушеве варення
- Грушевий компот
- Груші в банках цілком
- Грушеве повидло
- Груші цілком без стерилізації
Кеш
Скільки часу стерилізувати груші в банках?
У каструлю налити гарячу воду, на дно покласти спеціальне кільце, дошку або рушник. Поставити банку в воду стерилізувати. Після закипання води груші стерилізують 40 хвилин.
Що приготувати з груш на зиму – 20 рецептів смачних і …
Навіть за 5 хвилин можна приготувати чудове варення з груш. Вам знадобляться: 1 кг груш, 250 г цукру, 1 ст. л. меду, 2 ст. л. лимонного соку. Приготування. Груші промийте і наріжте тонкими скибочками. Помістіть в каструлю разом з лимонним соком, цукром і медом. …