Як зварити варення з японської айви часточками

Як правильно варити варення з айви?

Помити лимон, натерти шкірку на крупній тертці, а м'якоть нарізати на тонкі скибочки, вибравши зерна. Горіхи підсмажити на сухій сковороді і очистити від шкірки, подрібнити. Втретє довести варення до кипіння, покласти ванілін, подрібнені горіхи і лимон і цедру. Варити варення з айви до готовності близько 15 хвилин.

Скільки часу варити варення з айви?

Шкірку айви залити 300 мл води, довести до кипіння і варити 5 хвилин. Процідити воду і залити нею айву з горіхами. Додати сік з половини лимона. Варити варення 60-80 хвилин.

Як зробити джем з айви?

Подрібнену айву перекладіть до каструлі, додайте воду (4 склянки води на 1 кг подрібненої айви) і уварюйте протягом 30 хвилин, після чого додайте 2 кг цукру на 1 кг подрібненої айви і під час постійного помішування варіть на слабкому вогні до готовності.

Варення з японської айви: рецепт
Варення з японської айви часточками з прянощами Нижче запропонований рецепт дуже цікавий своїм смаком. Примітно, що готується варення без цукру.

Related Post

Як зайти в налаштування Wi-Fi Huawei: докладна інструкціяЯк зайти в налаштування Wi-Fi Huawei: докладна інструкція

Wi-Fi роутери Huawei забезпечують швидке та надійне підключення до Інтернету. Вони також пропонують широкий спектр функцій та налаштувань для користувачів, які хочуть налаштувати своє власне мережеве оточення. Однак, щоб отримати

Склад пташиного послідуСклад пташиного посліду

Хімічний склад пташиного посліду До органічних відносять в основному азотисті сполуки (білки, пептиди, амінокислоти) та сполуки вуглецю (ліпіди, гліцерини, жирні кислоти, вуглеводи, у тому числі клітковина, цукри, спирти, целюлозолігнин).4 бер.