Як правильно зберігати капусту на зиму?
ВАЖЛИВО ЗНАТИ ✔ В холодильнику качани капусти швидко в'януть, а загорнуті в поліетиленовий пакет — загнивають. Кращі умови для зберігання свіжої капусти — температура від -1 до +1°С, відносна вологість повітря — 90–98%. Більш висока температура сприятиме розвитку гнилей.
Як правильно зберігати ранню капусту?
Найбільш підходяща температура повітря для зберігання капусти — від -1 до + 2°С, а вологість — 85-95%. При цьому сховище мінімум раз на місяць необхідно провітрювати, щоб у ньому не розмножувалися грибки. Перш ніж покласти капусту на зберігання, припудріть качани крейдою або гашеним вапном.
Як правильно жарити квашену капусту?
Квашену капусту викладаємо на сковороду з олією й обсмажуємо на середньому вогні. Додаємо одну дрібно нарізану цибулину. Додаємо сіль і перець за смаком і смажимо близько 10-15 хвилин, безперервно помішуючи. Знімаємо капусту з вогню і чекаємо, коли вона повністю охолоне.
Як квасити капусту: швидкий рецепт – tochka.net
Як квасити капусту – рецепт: Нашинкуй капусту і натри на крупну терку моркву. На дно 3-літрової банки поклади лавровий лист, кмин і насіння кропу. Потім …