Як маринувати кукурудзу на зиму

Закип'ятіть рідину, додайте сіль, цукор, оцет і проваріть маринад близько п'яти хвилин. Підготовлену заздалегідь кукурудзу в банках залийте маринадом, накрийте кришками не закручуючи їх. Далі, нам необхідно простерилізувати нашу консервацію протягом двох годин. По закінченні – закатати банки.

Як зробити мариновану кукурудзу в домашніх умовах?

Укласти зерна в стерилізовані банки. Додати в воду цукор і сіль, довести до кипіння, проварити 2-3 хвилини. Залити кукурудзу киплячим маринадом, накрити кришкою. Поставити банку стерилізуватися протягом години. Кеш

Як швидко замаринувати кукурудзу?

Зливаємо воду з банок із зернами кукурудзи, в кожну вливаємо по 2 ч. л. оцту і заливаємо киплячим маринадом. Стерилізуємо протягом 15 хвилин. Кеш

Яку кукурудзу можна консервувати?

Пізньої осені або взимку консервують сушені зерна, а не молоді. Така кукурудза суха, з товстою шкіркою. Краще за якістю і смаком та кукурудза, яка була зібрана і законсервована влітку. І звичайно ж не здумайте купувати банки зі здутими кришками.

Маринована кукурудза на зиму в домашніх умовах
Тільки уявити – мариновані овочі з ароматною, соковитою і хрусткою кукурудзою, відразу слинка тече. Неймовірно барвиста і смачна заготівля, здатна найсіріший день перетворити на свято. Саме такі емоції викликає настільки оригінальне, витончене овочеве асорті, яке було б …

Related Post