Як заварювати чайну троянду?
Для того, щоб приготувати трояндовий чай, візьміть 2 чайні ложки висушених пелюсток і заваріть крутим окропом, дайте 8-20 хв настоятись. Також, можна додавати пелюстки троянди при заварюванні звичайного чаю для надання йому аромату. Медом зі чайної троянди лікують кашель, ангіни й стоматити.
Що робити з чайною трояндою?
Його можна додавати до чаю – тоді напій набуває дивовижного трояндового смаку; можна використовувати як начинку для випічки – рулетів, пирогів чи пончиків; а ще варення з троянди добре їсти просто так!
Що лікує чайна троянда?
Лікувальні властивості чайної троянди Бутони мають загальнозміцнюючу, протизапальну, антисептичну і заспокійливу властивості. Крім того, в них міститься цілий комплекс вітамінів E, C, K, D. Цю чудову квітку вживають при захворюваннях серця, оскільки вона усуває спазми судин мозку і сприяє зміцненню серцевого м'яза.
Варення з пелюсток троянд: рецепт приготування варення
Рецепт варення з пелюсток троняд з медом Інгредієнти: – пелюстки чайної троянди – 150 г; – мед рідкий – 90 г; – горіхи – 50 г; – окріп – 2/3 ст. Рецепт приготування варення з пелюсток троняд з медом: 1. Горіхи подрібніть в блендері. Ви можете брати звичайні волоські горіхи, або будь …