Як смажити сині баклажани?
Чисті баклажани наріжте круглими шматочками товщиною близько 1 см. Налийте в сковороду рослинного масла (не шкодуйте його) і розігрійте. Потім в розпечене масло покладіть кругляшки і обсмажте з обох боків до золотистого кольору. Приблизно за 3-4 хвилини на кожну сторону.
Коли можна зривати баклажани?
Забарвлення плоду при технічній стиглості темно-фіолетове, а при дозріванні воно стає світло-фіолетовим, потім коричневим. Таким чином, їх треба знімати, коли вони ще темно-фіолетові. Проте трапляються баклажани з білими плодами. Їх знімають, коли вони білого кольору.
Як правильно вибирати баклажани?
Головні ознаки того, що плід зірвано вже досить давно, є: коричнева плодоніжка, коричневі плями, м'якість, слизькість, а також зморшкувата і суха шкірка. Ні в якому разі не купуйте такі баклажани! Перед покупкою натисніть на шкуру біля основи баклажана. Якщо від пальця залишиться вм'ятина, це означає, що плід старий.
Баклажани та сливи: як навчитися вибирати стиглі плоди
Сливи використовують для приготування пирогів, варення та навіть морозива. Стигла слива повинна бути соковитою та солодкою. 1. Подивіться на …