Що можна зробити з калиною?
Плоди калини здавна вживають в їжу. Але в свіжому вигляді вона не кожному до смаку. Ягоди сушили, млоїли в печі, розтирали з медом, робили чай, начинку для пирогів і приправу до м'яса.
Що можна зробити з калини на зиму?
Заготовки з калини на зиму: найпростіші рецепти
- Заморожені ягоди калини
- Калина з цукром
- Калина з медом
- Заморожене калинове пюре
- Желе з калини
Що можна зробити з червоної калини?
Користь її відома з давнини. За змістом вітаміну З, ця ягода дасть фору навіть цитрусовим. І тому її охоче заготовляють на зиму: варять з неї варення, заморожують, вичавлюють сік і сушать.
Рецепти з калиною – 4 простих і смачних страви — УНІАН
Смачний пиріг з калиною і яблуками / pixabay.com. калина – 2 гілочки; яблука – 300 гр; кефір – 130 мл; сир – 125 гр; масло рослинне – 50 мл; вівсяні пластівці – 50 гр; висівки – 1 ст.л; борошно – 220-250 гр;