Як скласти сепаратор?
Сепаратор складається з циліндричного барабана, тарелкорозділювача, комплекту конічних дисків (тарілок), вала, трьох приймачів для молока, вершків і відвійок, корпусу, камери з поплавком, відбивача, пробки, втулки і опори. Кеш
Яка має бути температура молока для сепаратора?
– Оптимальна температура молока – 35…45°с. – зі зниженням температури в'язкість молока збільшується, білок і жир стають тягучими. – При температурі понад 45°с жирові кульки плавляться і робота сепаратора стає неможливою.
Як зробити сметану Сепараторну?
Робиться це без всяких добавок: потрібно просто поставити вершки в холодильник на кілька годин. Цей процес називається нормалізацією, і забезпечує рівномірну консистенцію. Магазинна сметана після нормалізації додатково пастеризується, що збільшує термін придатності. Кеш
Як правильно сепарувати домашнє молоко через сепаратор в …
Сепарація молока в домашніх умовах Поради та правила: Якісне молоко ⭐ Правильна експлуатація сепаратора ⭐ Де купити сепаратор для молока?