Чому редиска гірка?
Причиною гіркоти коренеплодів може бути недостатнє поливання, оскільки редиска любить воду. Досвідчені дачники радять поливати редиску щонайменше двічі на тиждень, а після поливання розпушити землю. Садити редиску потрібно в родючий, пухкий ґрунт високої якості.
Кому не можна їсти редиску?
У деяких випадках можлива індивідуальна нестерпність до редиски. Під час загострення захворювань печінки, підшлункової залози, шлунково-кишкового тракту редиску краще не споживати.
Що лікує редиска?
Редис підвищує імунітет, корисний за синуситів і бронхітів. Має бактерицидні і муколітичні (пом'якшують слизову) властивості, сприяє виведенню слизу. Редиска містить грубі волокна — клітковину, яка дає відчуття ситості, покращує стілець і лікує закрепи. Клітковина, яка є в редисці, виводить холестерин.
Гірчиця: види, навіщо і коли сіяти – Vse Roste
Культивують кілька різновидів гірчиці. Вони відрізняються агротехнікою, кольором насіння, їх гостротою, розмірами й формою рослини. Як сидерат може бути використана: 1. Біла гірчиця.Найпоширеніший …