Чим благословити молодих?

Які ікони використовуються при благословенні молодят? Традиційно для благословення молодих використовується ікона Божої Матері (частіше Казанська) та ікона Христа Спасителя. Зупинимося трохи докладніше на кожній із них. Казанська ікона Божої Матері – один із найшанованіших образів Богородиці.

Щоб благословити молодих іконою, найкраще використати образ, що знаходиться в будинку, але якщо такого немає, то придбати його потрібно в церковній лавці, де всі ікони освячені. Мати повинна тримати ікону ликом до молодим.

Ви просите батьківського благословення, а ми – Божої милості для Вас! Від щирого серця даємо згоду на Ваш шлюб і бажаємо Вам побудувати чесну, порядну, щасливу та міцну родину! Поважайте один одного, любіть і завжди пам'ятайте про обітниці, що дасте один одному сьогодні!

Тому починати робити це бажано з самого дитинства, з самого народження. І молитися, і благословляти: «Хай благословить тебе Господь, нехай збереже Господь, нехай зрозуміє» . І благословить Господь, і покриє та врятує… Або «Господь з тобою; З Богом; Господь дасть тобі мир».

Related Post

Пояснимо, як безпечно прибрати ключ із запалювання на ПежоПояснимо, як безпечно прибрати ключ із запалювання на Пежо

Прибрати ключ на Пежо може знадобитися, якщо ви хочете зробити деякі ремонтні роботи або замінити елементи всередині автомобіля. Для цього вам необхідно слідувати певній послідовності дій та бути обережними, щоб

Як можна запитати у дівчини, хто їй подобаєтьсяЯк можна запитати у дівчини, хто їй подобається

Що запитати у дівчини, щоб їй сподобатися? Запитання дівчині при знайомстві Ти вчишся? Працюєш? Подобається робота? Чим займаєшся у вільний час? Як любиш відпочивати? Часто мандруєш? Де найбільше сподобалося відпочивати?

Як правильно зробити кабель для антениЯк правильно зробити кабель для антени

Як правильно прокласти антенний кабель? Правила монтажу антенного кабелю не згинайте дроти, діаметр вигину не повинен бути меншим 3-5 см; прокладайте та прикріплюйте антенний шнур у місцях, де немає ризику