У консервації оцет можна замінити лимонами та лимонною кислотою. Але важливо дотримуватися пропорцій: Щоб отримати оцтову есенцію 70%, потрібно одну столову ложку лимонної кислоти розвести в двох столових ложках води. Щоб отримати оцтову есенцію 9%, потрібно одну чайну ложку лимонної кислоти розвести в 14 ложках води.4 жовт. 2022 р.
Як замінити 9 оцет лимонною кислотою?
Якщо до консервації додаємо лимонну кислоту замість оцту, пропорції повинні бути гранично точними, інакше смак може бути зіпсований. Згідно з кулінарними правилами 10 мл 9% столового оцту – це приблизно 1 г лимонної кислоти.
Що робити якщо немає рисового оцту?
Буває два варіанти – з використанням білого або червоного винного оцту. Перший варіант більш вдало схожий на рисову кислоту, оскільки дві приправи трохи схожі смаком і ароматом. Але підходить і червоний оцет, якщо у вас немає алергії або протипоказань до нього. Кеш
Як замінити 70% оцет на 9?
Оцет та оцтова кислота – взаємозамінні інгредієнти. Якщо в рецепті зазначено кількість оцтової кислоти 70%, її можна легко замінити столовим оцтом. Для цього 1 частину 70% оцтової есенції замініть на 7,8 частини 9% столового оцту.
Замінники червоного винного оцту: 8 чудових альтернатив
Червоний винний оцет є поширеним інгредієнтом у рецептах заправок для салатів, маринадів тощо. Ось вісім замінників червоного винного оцту, якщо у вас закінчився.